4 all cars

360°-autostudio

In dit digitale tijdperk volstaat een snel gsm-kiekje al lang niet meer. Zeker in alles wat met verkoop te maken heeft, is het belangrijk dat de megapixels van het scherm spatten om een zo realistisch en esthetisch mogelijk beeld van het gefotografeerde product te krijgen.

In ons 4all cars-dashboard begon er dan ook een lampje te flikkeren: de vraag naar een professionele oplossing voor hoogwaardig beeldmateriaal was hoog! Dus besloten we meteen te schakelen. Het resultaat is een multi-inzetbare 360°-studio waar parels van plaatjes uitrollen.

360°-studio voor aankoop en verkoop

Niet alleen ons eigen wagenpark kan nu weergaloos weergegeven worden op eender welk digitaal medium, ook jouw voertuig of vloot is van harte welkom voor een shoot. Er is geen betere manier om potentiële kopers lang naar je voiture(s) te laten turen, dan door elk detail magistraal uit te lichten.

360°-studio voor carrosserie

Het zal met pijn in het hart zijn, maar een schadegeval wordt best ultrascherp vastgelegd in een fotodossier. Zo kan de communicatie tussen verzekeraar, hersteldienst en klant nog efficiënter verlopen…met alle voordelen in tijd (en geld) van dien!

360°-studio voor renting, leasing, verzekering, etc.

De deuren van onze studio staan open voor iedereen (particulier & professioneel) die baat heeft bij een instapklaar reddingsmiddel voor premiumfoto’s in hoge resolutie – en zelf geen astronomische investeringen wil of kan doen.

Tijd voor een afspraak met onze cameralens?

Video afspelen