Video afspelen

Wagen verkopen? Kom langs!

Laat bij ons achter wat je beu gezien bent – als het vier wielen heeft, tenminste. Er staat hier waarschijnlijk al een nieuw exemplaar naar je te lonken, ook. Twee vliegen, één bezoekje aan 4allcars…

Je leest het goed: wij je kopen je auto over – en hoe!

Eerst en vooral zorgen we ervoor dat we een prijs kunnen plakken op de waarde van je wagen. Dat overnamebedrag moet natuurlijk zo hoog mogelijk liggen. Ons ervaren team voert een vrijblijvende en gratis screening uit via een Europees platform waar dealers tegen elkaar opbieden. Op die manier kunnen we je de beste en meest marktconforme prijs garanderen.

Daarnaast helpt 4allcars je graag aan een nieuwe vierwieler. Ah, ja! Om je zo goed mogelijk te begeleiden in het maken van een onderbouwde keuze, beschikken we zelfs over een blitse 360°-studio. Hoe kan het ook anders in deze tijd?

Die handige digitale showroom maakt het mogelijk om je kandidaten tot in het kleinste detail te inspecteren. 360 graden, dat wil zeggen: vanuit eender welke hoek, langs binnen en langs buiten én in haarscherpe kwaliteit…alsof ‘ie al voor je deur staat geparkeerd.

Genoeg gepalaverd? Klik dan op de rode knop om erin te vliegen…euh, rijden!