4 all cars

Met welke carrosserie je ook miserie hebt, als lid van het Go Smart Automotive Repair-netwerk kunnen wij elke reparatie en elk onderhoud aan!

Spot repair
Is de kras, vlek of beschadiging kleiner dan een A4'tje? Spot on, dan komt die in aanmerking voor onze Spot Repair: een snelle en betaalbare hersteltechniek die je carrosserie zó weer spotless maakt!

Smart repair
Onze Smart Repair-technieken zijn the smart choice voor elke kleine tot middelgrote vorm van schade aan je carrosserie, ruiten, kop- of andere autolampen, velgen en binnenbekleding. Het 4allcars-vakmanschap herstelt wat niet perte totale is: zo helpen we je de kosten van een nieuw onderdeel te vermijden. Graag gedaan!

Bumperschade
Elke deuk, scheur, kras of barst die je bumper ontsiert, is een bummer waar wij je graag van afhelpen door gebruik te maken van hersteltechnieken als Spot & Smart Repair. Met jouw toestemming behandelen en verstevigen we het achterwerk van je vierwieler, zodat die zich opnieuw zonder gêne in het openbaar kan vertonen.

Roestvorming
Verroest!
Ge zit met roest. En dan nog wel op je carrosserielak. Hoe komt dat? Roestvorming kan het gevolg zijn van (nog) niet-herstelde beschadigingen als krassen, deuken en steenslag. Als die te lang blootgesteld blijven aan de weerselementen, kunnen ze roestplekken veroorzaken.

De experten van 4allcars weten raad met roest - dus wees gerust. Afhankelijk van de exacte roestvorming, kunnen we je auto genezen met (een combinatie van) volgende behandelingen:

- Spot Repair
- Smart Repair
- Verven & Vernissen

Krassen
Krassen doen opkrassen, nog een specialiteit van 4allcars!

Zo'n kras op je carrosserie, deur, spatbord, kofferdeksel of motorkap komt er natuurlijk niet zomaar.

Meestal zijn krassen het gevolg van een (lichte) aanrijding met een ander voertuig of een obstakel - van vandalisme - van het openen van je portier tegen een auto of muur - etc.

Met krasschade rijd je best niet te lang rond. Na een tijdje kan er namelijk roestvorming optreden. En sowieso is een bekraste carrosserie niet bepaald een mooi zicht, hé.

Ons team van specialisten ont-krast je auto met plezier door middel van:

- Spot Repair
- Smart Repair
- Polieren
- Verven & vernissen

Interieurschade
Niet zomaar iedereen wil z'n handen vuilmaken aan het reinigen van het interieur van een auto. Geen probleem, 4allcars lost dat propertjes op. Afhankelijk van het type verontreiniging of schade laten we specifieke technieken en producten los op je stoffen of lederen binnenbekleding: polieren, stoom, oplosmiddelen, natuurlijke oliën etc. Ons team steekt de 'knap' in opknapbeurt!

Barsten in de ruit
Een kras of barst in je autoruit - zeker in je voorruit - is lastig omdat je er letterlijk de hele tijd op zit te kijken. Bovendien kan die barst snel uitbreiden...en dan wordt het helemaal geen zicht. Scherven brengen geen geluk als het op je bankrekening aankomt: een volledig ruit vervangen is een stuk duurder dan een simpele herstelling bij 4allcars! Choose wisely.

Spiegelschade
Spiegeltje, spiegeltje aan de autorand. Wat is er met jou toch aan de hand?

Stap 1 in het herstellen van spiegelschade is duidelijkheid over de oorzaak krijgen. In de meeste gevallen gaat het dan om vandalisme, een ongeval of een (lichte) aanrijding met een ander voertuig of een obstakel. En daar zit of rijd je nu...met een loshangende schelp of behuizing, gebarsten of gebroken spiegelglas, een afgescheurde ontdooiingsdraad etc.

Zonder spiegel(s) of met beperkte visibiliteit rijden, we raden het ten zeerste af...zo veroorzaak je al snel zelf een ongeval. Kom langs bij 4allcars en wij nemen je spiegel(s) onder handen:

- Spot Repair
- Smart Repair
- Herstellen of volledig vervangen van spiegel(s)
- Herspuiten van spiegel(s) of spiegelkapje(s)

Deur- of dorpelschade
Een moment van onoplettendheid, een paal - hoge stoep - betonblok - ander voertuig of zelfs gewoon kiezels op de weg...en je vierwieler wordt ontsierd door deur- of dorpelschade. Dat wil zeggen: deuken, plooien, scheuren of roestvorming.

Gelukkig ben je deze tekst op onze website aan 't lezen - en is de oplossing dus nabij: 4allcars herstelt en herspuit je deur of dorpel!

Schade aan koplampen
Dof is niet tof! 4allcars doet je koplampen weer schitteren als voorheen door ze grondig te polijsten: opnieuw een Smart Repair-techniek die kleine beschadigingen tenietdoet en zo de druk op je bankrekening verlaagt. Ah, ja...je kan namelijk verder met autolampen die hun transparantie en glans hebben teruggevonden - in plaats van te moeten investeren in nieuwe exemplaren.

Schade aan velgen
Niemand kust graag stoepranden of vindt het leuk om steentjes in z'n gezicht te krijgen. Je autovelgen zijn niet anders! Gebeurt dat toch...dan moeten de arme dingen opgeknapt worden. 4allcars kan dat snel en efficiënt voor je regelen.

Deuken
Zelfs het kleinste deukje kan een doorn in je oog worden. Had je maar beter opgelet bij het opengooien van je deur of het inparkeren naast die paal. Of misschien had je gewoon pech en werd je slachtoffer van een lokale hagelbui? Hoe dan ook moeten die deuken eruit! Zeker als de vervorming of plooien problemen veroorzaken met het sluiten van deuren of koffer. Bel ons - we staan voor je klaar!

Verfschade
Helaas...helaas. Er zijn veel zaken die tot verfschade kunnen leiden. We zetten ze hier even in de verf:

- het raken van een ander voertuig of obstakel,
- grind of kiezels op de weg,
- vandalisme,
- hagel,
- vogeluitwerpselen,
- etc.

Kom je met één van bovenstaande in aanraking, dan zal je (kleine) barsten - krassen of roestvorming op/in de verflaag van je wagen waarnemen.

Hoe kunnen we je daarmee helpen?

- Spot Repair
- Smart Repair
- Polijsten van de carrosserie
- Verven en vernissen
- Reiniging van het voertuig

Een waaier aan hersteldiensten - 3 duidelijke formules

Je ziet ’t, er is heel wat miserie mogelijk met je carrosserie. ’t Zou dan ook zeer verwarrend zijn als je reparatie-expert van dienst voor elke ingreep een apart tarief hanteert. Bij 4allcars houden we van eenvoud en transparantie, wat zich in dit geval vertaalt naar 3 duidelijke herstelformules:

Reparatie in minder dan 4 uur.

SMART REPAIR staat hier niet alleen voor het niveau van intelligentie waarmee we de werken aan je auto uitvoeren. Het is ook een acroniem voor SMall Area Repair Techniques: bij dit soort herstellingen richten we ons specifiek op kleine schadegevallen gerelateerd aan carrosserie, koplampen, ruiten, velgen, interieur etc. Het doel? Voorkomen dat de aangetaste onderdelen vervangen moeten worden.

SMART REPAIR

Reparatie in (minder dan) één dag.

Onze polyvalente 'ONE-DAY REPAIR'-zone is de arena waarin onze gladiatoren elk klein tot middelgroot schadegeval volledig overwinnen. Geen verplaatsingen tussen werkzones = geen vertragingen. In (minder dan) één dag bolt jouw auto er weer als nieuw buiten.

ONE-DAY REPAIR

Reparatie in meer dan één dag.

De naam ‘multimerkcarrossier’ doet het al vermoeden: het 4all cars-team van monteurs, techniekers en reparateurs beschikt over de opleiding én ervaring om elk automerk, -model en -type vlotjes en volledig te fiksen. Geen schadegeval is te groot!

ALL CAR REPAIRS

Autoschade? Geen woorden, maar daden!

Onze koetswerkers beschikken over een gloednieuwe carrosserie-afdeling vol gespecialiseerde apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw reparatie niets te wensen overlaat. Dus waarom twijfelen?

Toch praten met iemand van onze brigade?

Dan moeten die daden maar wat later. Drop je nummer in het veld hieronder...en je volgende binnenkomende oproep is van onze carrosserie-expert.

Gratis offerte gewenst!

Om je snel en makkelijk te kunnen helpen hebben wij enkel nodig: e-mail, nr-plaat, km-stand en foto’s. Bedankt!

Carrosserieschade laten herstellen bij 4allcars staat gelijk aan:

Video afspelen